Η Εταιρεία

Η εταιρία
«Πανόραμα Δεξιώσεις»

Η εταιρία «Πανόραμα Δεξιώσεις» είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δημιουργήθηκε το 1997 με μεράκι καi αγάπη για το καλό φαγητό.

Αποτελεί σημείο αναφοράς στη Θεσσαλονίκη στον τομέα των γαμήλιων δεξιώσεων και αλλά και κάθε άλλο είδος δεξίωσης ή συνεστίασης (βάφτισης, παιδικά πάρτι, επαγγελματικά events, πολιτιστικές εκδηλώσεις κλπ) . Με την πολυετή πείρα στο χώρο, ο γάμος σας, η βάφτιση σας, μια κοσμική δεξίωση γίνεται ένα αξέχαστο γεγονός με τη σφραγίδα της εταιρίας «Πανόραμα Δεξιώσεις».

Η υψηλή αισθητική, το υποδειγματικά ευγενικό και έμπειρο προσωπικό της, η εξαιρετική ποιότητα και η μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων / πιάτων σε σερβιριστό και μπουφέ , η υπευθυνότητα και η δημιουργικότητα των συνεργατών της, η φινετσάτη διακόσμηση είναι μερικά μόνο από τα ατού της εταιρίας που συνθέτουν ένα αλησμόνητο σκηνικό για κάθε μεγάλη στιγμή της ζωής σας.

Η ομάδα της «Πανόραμα Δεξιώσεις» θα βρίσκονται δίπλα σας κάθε στιγμή, φροντίζοντας ώστε κάθε επιθυμία σας να ξεπεράσει ακόμα και τα πιο τρελά σας όνειρα και θα εγγυηθούν ένα event που θα αποτελεί θέμα συζήτησης για πολύ καιρό.